top of page

PUPPY INFO

Australian Labradoodle België
Australian Labradoodle België

Een Whoopie's Labradoodle puppy

Wij zij verheugd jullie te mogen vertellen dat ons eerste nestje Australian Labradoodles met Pippa er is! We zijn zo blij, trots en verliefd op Pippa en haar kleintjes. Maar na deze fantastische ervaring gaan we eerst even nagenieten en uitrusten. We plannen pas weer een nestje in het najaar 2024 als de natuur het wilt. Dus er zijn geen pups beschikbaar voorlopig.Wil je ons avontuur volgen, kijk dan zeker op onze instagrampagina, daar zal ik ook de aankondiging doen voor het volgende nestje: pippa.pepper_labradoodle

Voor ons is het super belangrijk dat al onze Whoopie's puppy's in een warme, liefdevolle thuis terecht komen. Hebben jullie interesse? Super fijn! Wij willen jullie graag leren kennen! Stuur ons een mailtje en vertel ons alles over jullie gezinssituatie en wat jullie onze puppy te bieden hebben. Daarna nemen we contact met jullie op. Of heb je gewoon graag meer info? Twijfel dan niet om ons een mailtje te sturen! 

 

Het is belangrijk voor ons dat uw beslissing om één ​​van onze Whoopie's puppy te adopteren goed doordacht is. Zelfs de vriendelijkste hond heeft training nodig met duidelijke grenzen, geduld, véél liefde en positieve bekrachtiging. Heb je al wat info over het ras gelezen? Want een hond heb je voor een hondenleven lang. Je haalt immers een nieuw gezinslid in huis. Een puppy is super schattig, maar ze moeten ook nog alles leren. Ben je bereid om samen het avontuur geduldig aan te gaan op de hondenschool? Tijdens zon -én regendagen? Ze hebben dagelijks minstens twee uur van je tijd nodig. Een Labradoodle is het liefst heel de dag bij je, ze zijn dus niet geschikt om dagelijks uren alleen thuis te zitten. Zo’n teddybeer ziet er heel leuk en schattig uit, maar die vacht vraagt ook wel veel onderhoud. Kammen, borstelen en blazen horen er écht wel bij en ook op tijd een bezoekje brengen aan de trimmer is een must!.

Wij houden ons aan de strengste regels van de Worldwide Australian Labradoodles Association (WALA). Graag wil ik de hoge standaard van het ras respecteren en behouden. Daarom worden al onze puppy's verkocht met een fokverbod. Dit wil zeggen dat de hond op een oudere leeftijd (wanneer hij/zij volgroeid is) wordt gesteriliseerd/gecastreerd. 

Schrikt dit alles jullie niet af, dan gaan we graag met jullie dit avontuur aan!

  • Instagram
Australian Labraadoodle mini

Laat weten dat je interesse hebt!
 
whoopiesdoodles@hotmail.com

  • Instagram

Bedankt!

bottom of page