top of page
Australian Labradoodle België

WAAROM EEN WHOOPIE'S LABRADOODLE

Bij Whoopie's Doodles begint alles met gezonde en gelukkige ouders. De ouderhonden ondergaan niet alleen de strengste genetische, maar ook fysieke gezondheidstesten zoals alle australian labradoodles die aangesloten zijn bij de WALA Worldwide Australian Labradoodle Association. Een gezonde puppy begint immers bij gezonde ouders. Onze puppy's worden geboren bij ons in de woonkamer en groeien op in een liefdevolle en zorgzame gezinsomgeving.  Maar wist je dat puppy's belangrijke fases doorgaan voordat ze bij jou thuis komen?

We willen onze puppy's zo goed mogelijk opvoeden zodat ze de beste kans hebben om zelfverzekerd, stabiel en veerkrachtig te worden, klaar om de uitdagingen van het moderne leven aan te kunnen. En dit doen we volgens het vooruitstrevende Badass Breeders programma van Jeanette Forrey.

Zodra de puppy's zijn geboren, beginnen we met voorzichtige aanrakingen en wegen we ze. En op dag 3 starten we met met ENS (vroege neurologische stimulatie) en ESI (vroege geurintroductie.

Van ENS is bekend dat het bijdraagt tot een sterkere hartslag, sterkere bijnieren, meer tolerantie voor stress en een grotere weerstand tegen ziekten. ESI verbetert ook het neusbewustzijn en zelfvertrouwen.

Na drie weken gaan we een stapje verder. We beginnen elke dag met een "10 stappen puppymassage". Zo worden onze puppy's blootgesteld aan verschillende soorten aanrakingen en sensaties.

Ook in de derde week beginnen we onze puppy's te socialiseren: we laten ze verschillende geluiden horen, laten ze op verschillende texturen lopen en op obstakels klimmen enz. Wij laten onze puppy’s elke dag fysieke en mentale uitdagingen overwinnen. Door dit te doen bouwen we zo aan het zelfvertrouwen én de probleemoplossende vaardigheden van onze puppy's. Ook starten we dan al met het zindelijk maken van onze pups. Wij stellen echt alles in het werk om onze puppy’s tijdens de eerste 8 weken van hun leven een stabiele en verrijkende omgeving aan te bieden. En ze zo goed mogelijk voor te bereiden voor alle avonturen die ze tegemoet gaan.

 

Onze puppy's worden ontwormd, gevaccineerd, volledig onderzocht en gechipt door onze dierenarts. Ze krijgen een Europees paspoort mee met hun gezondheidsverklaring in.

bottom of page