top of page

Gastgezin worden?

Labradoodle mama met puppies

Wil jij deel uitmaken van ons Whoopie's Doodles avontuur en een prachtig labradoodletje in huis verwelkomen? 

Bij Whoopie's Doodles zijn onze honden niet zomaar huisdieren; ze zijn écht een deel van ons gezin. En dat willen we graag aan al onze labradoodletjes bieden! Als gastgezin speel je een belangrijke rol in het voortzetten van ons geliefde ras. We streven naar het toevoegen van nieuwe bloedlijnen aan onze roedel, omdat we enkel het beste willen qua gezondheid, karakter, temprament en looks. Maar bovenal willen we elk van onze labradoodles een warme thuisomgeving bieden waar ze deel kunnen uitmaken van een liefdevol gezin. Als gastgezin krijg je de unieke kans om een puppy van ons te verwelkomen, zonder aankoopprijs. Terwijl de dagelijkse kosten, zoals voeding, vachtverzorging en dierenartszorg, voor jouw rekening zijn, nemen wij de kosten met betrekking tot het fokken op ons.

 Voor een reutje betekent dit dat hij, op 1-jarige leeftijd volledig gekeurd wordt en bij goedkeuring zal worden ingezet voor de fok. Dit betekent dat hij zo nu en dan bij ons komt om een teefje te dekken. Je hoeft een reutje niet lang te missen; het zal slechts een paar uurtjes per keer zijn. 

 

Voor een teefje is de ervaring anders... Zij zal haar nestjes bij ons krijgen zodra ze de juiste leeftijd heeft bereikt. Dit betekent dat ze zeker 9 weken bij ons zal verblijven. We betrekken jou als gastgezin graag bij deze mooie periode. Zo zijn jullie altijd van harte welkom om moeder met pups te komen bezoeken. 

 

Het is van groot belang dat het gastgezin binnen een straal van 20 minuten rijden van Turnhout wonen, zodat we regelmatig persoonlijk contact kunnen onderhouden. We zijn op zoek naar gezinnen die liefdevol, geduldig en betrokken zijn, en die bereid zijn om tijd en energie te investeren in hun labradoodletje. Waar de hond een volwaardig gezinslid mag zijn! Ervaring met honden is een pluspunt, maar bovenal zoeken we gezinnen met een warm hart en een passie voor honden. 

Ben jij klaar om een prachtig labradoodletje in huis te verwelkomen en deel uit te maken van ons Whoopie's Doodles avontuur? Neem dan contact met ons op. whoopiesdoodles@hotmail.com We kijken ernaar uit om jou en jouw gezin beter te leren kennen dan kunnen we alles samen doorspreken. En hopelijk samen bouwen aan een mooie toekomst voor onze Whoopie's Doodles! 

Labradoodle puppy
bottom of page